2016. április 24., vasárnap

WTCC - Vasárnap - Mini beszámoló

A mai nap iszonyatosan eseménydús volt, és elég tetemes mennyiségű képet sikerült felhalmoznom, így egy kis időbe fog telni, amíg átnyálazom a képeket.


Reggel a Volvo sajtótájékoztatójával indítottunk, ahol sokmindent elmondtak magukról a  Polestar Cyan Racingesek, jó volt hallani, hogy többször is hangsúlyozták, hogy fontos nekik a WTCC, és bajnokok szeretnének lenni, legkésőbb 2018ban, de lehet, hogy már 17-ben. Bár ehhez Norbinak is lesz egy-két szava, igaz megjegyezték azt is, hogy Norbinak jól állna a kék...:) Szeretnének majd harmadik autót is, mert az elengedhetetlen a konstruktőri VB címhez, hogy lesz-e ügyfél autó, azt még nem tudják. Szimpatikus társaságnak tűntek, remélem tényleg sokáig maradnak, minél több sikerrel.

Aztán irány a pálya, ahol a Formula V8-asok mentek, róluk külön lesz poszt, a szombati anyagukkal együtt.


Az F3-asokról is készült pár kép, de szintén a V8-asokkal együtt lesznek részletezve.

Utána vártuk a nap fénypontjait, a WTCC futamokat, ahol az elsőn eléggé hangulatromboló volt, hogy Norbi autója a felvezetőkörben elfüstölt. Ficza Feri viszont ügyes gumiválasztásának és tehetségének hála (most ment ezzel az autóval először esőben!...mondjuk szárazon se ment vele valami sokat) sikerült pontot szereznie:)








A második versenyen Norbi az utolsó helyről bedarálta a mezőny 2/3-át, de egy korábbi csattanás nyomott hagyott az autón, ami a vége előtt fél körrel megadta magát, így a 10. helyre csúszott be...szinte szó szerint, mert az utolsó pár kanyart kilinccsel előre vette.











Z

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
A dizájn alap sablonját innen töltöttük le: Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Elf Coupons